29
apr

HIP HOP JAM

Battle, skanking, graffiti, beatbox, DJ m.m. Årets festival samler regionens talenter og det beste nasjonale miljøet innen Hip Hop og breakdance. En hel busslast unge talenter kjøres opp fra Oslo I festivalhelgen og vi håper å skape et kjempemiljø med oppvisning, utveksling, undervisning og konkurranser.

Disse kommer:

Norgesmesteren Victor Shehi er bare 12 år men allerede en veteran innen Breakdance og Hip Hop. I 2009 ble han norgesmester I Hip Hop I klassen 7-12 år og han er den regjerende norgesmester i breakdance i alderen 6-15 år. Victor har de siste 3 og ½ årene vært engasjert ved Den Norske Opera og er medlem av noen av Norges beste Hip Hop og breakdance grupper ”Soulstars” og ”Floorknights”.

Yousef Hjelde el Mofty er 11 år og har allerede en lang danse- og skuespillerkarriere bak seg. Han har hatt rolle i NRK’s ”Verdens beste SFO”, Megafon og er nå stjerne på youtube i suksessen ”Kasim Bæder”. Yousef er medlem av Floorknights og danser med Victor i deres egen gruppe.

Ruben-Arie Slob er opprinnelig fra Nederland, men bor nå i Norge og underviser i X-sport ved Hedmarktoppen Folkehøyskole i tillegg til å være fast pedagog ved Hildes ballettstudio (Hamar).
Ruben har vært aktiv som utøvende danser innenfor breaking siden 2002 og vant sin første “bboy battle” på Skjærgårds, Norge i 2004. I Nederland hadde Ruben sitt eget “bboy crew”: ”StylevationArmy”.
Han har vært i New Zealand, Australia, Ukraina, Polen, Spania, USA, Danmark, Belgia og Norge som utøvende danser/breaker for team ”GX International”. Ruben har de siste 6 årene undervist forskjellige aldersgrupper og nivåer i breakdanceteknikk. Hans mål når han underviser er: ”Seeing each individual as they are, and letting that come out in their breaks”.

Therese Slob er utdannet ved Kate Simmons School of Dance i England og Kunst Høgskolen i Oslo. Hun underviser I moderne dans, klassisk ballett og streetdance og er ansvarlig for Kompaniet/Rek.gr. Therese er for tiden koreograf og danser ved Teater Innlandet og Program Directeur og Dancecaptain i Gx International. Hun har turneert i Brasil, Ukraina, Australia, England, Sverige, Danmark, USA og Spania.
Therese koreograferte og produserte en egen produksjon I Rotterdam, «I will never Fix you» og har jobbet som profesjonell danser i Rotterdam, Nederland blant annet i Fusion Companiet til Indirah Tauwnaar som også var sponset av Nike. Therese er danser i Topp20 turne, Gram Prix Finalen og mange lignede eventer og hun har jobbet med Tony Ferraz, Masja Abrahamsen, Tine Aspaas, Ingrid Midtgard og Karl og Knut.

 

Festivalbilder
Body Rhythm FactoryDamini House of CultureGipsmaskerKirsti HougenStavanger Steel Drum BandMaskeverkstedSambaladiesØsterrike
© Copyright 2010-2013 Stoppested Verden. All rights reserved. Utviklet av TaskCamp — taskcamp.no.